iPhoneAlbania është faqja më e madhe shqiptare e dedikuar Apple iPhone, iPad, iPod, Apple Watch e Mac, dhe vizitohet vazhdimisht nga mijëra përdorues shqiptarë në mbarë botën. iPhoneAlbania.net është bërë menjëherë një pikë referimi për të gjithë komunitetin shqiptar të apasionuar pas teknologjisë Apple.

Ofrojmë hapësirë publicitare për të gjithë ato që janë të interesuar të reklamojnë aktivitetin ose produktet e tyre. Për më shumë informacion ju ftojmë të na kontaktoni, për çdo kërkesë apo propozim që keni. Më poshtë keni edhe një listë të bannera që ofrojmë aktualisht.

Ja formatet publicitare që ofrojmë:
1. Header (468 x 60 pixel) në header djathtas, gjithnjë në dukje.
2. Rectangel 1 (300 x 250 pixel) në sidebarin djathtas, direkt poshtë header.
3. Banner (300 x 110 pixel) në qëndër ose në fund të sidebarit djathtas.
4. Squares (125 x 125 pixel) në mes të sidebarit djathtas


Përveç këtyre, mund të bëni edhe kërkesë për formate të tjera që nuk janë në listën e mësipërme. Gjithashtu mund të vendosim edhe bannera brenda artikujve në formatet 468x60, 350x300 e 300x250 ose në Forumin tonë (Leaderboard 728x90).

iPhoneAlbania -  Blog shqiptar mbi Apple iPhone