Në këtë seksion do të gjeni të gjithë programet e domosdoshëm për të bërë jailbreak, downgrade, fix e për të zgjidhur shumë probleme të tjera që kanë të bëjnë me iPhone. Këtu do të gjeni të gjitha versionet e përditësuara të Redsn0w, Sn0wbreeze, PwnageTool, Absinthe, iFaith, etj... Kjo faqe do të përditësohet vazhdimisht, nëse mungon ndonjë gjë, ju lutem na lajmëroni dhe do ta zgjidhim menjëherë. Ndërsa për të shkarkuar versionet e ndryshme të iOS dhe iTunes klikoni këtu Firmware iOS.


Të gjitha versionet e TaiG:

Të gjitha versionet e PP 25:

Të gjitha versionet e Pangu:

Të gjitha versionet e Absinthe:

Të gjitha versionet e Redsn0w:

Të gjitha versionet e PwnageTool:


  • PwnageTool 5.1.1 - Mac 
  • PwnageTool 5.0.1 - Mac 
  • PwnageTool 4.3.3.1 - Mac
  • PwnageTool 4.3.3 - Mac
  • PwnageTool 4.3.2 - Mac
  • PwnageTool 4.3 - Mac
  • PwnageTool 4.2 - MacTë gjitha versionet e Sn0wbreeze:

Të gjitha versionet e LimeRa1n:

Të gjitha versionet e GreenPois0n:

Të gjitha versionet e TinyUmbrella:

Të gjitha versionet e iFaith:
Të gjitha versionet e P0sixspwn: