këtë faqe janë rradhitur lidhjet e drejtpërdrejta të të gjitha firmware-ve në dispozicion për iPhone, nga i pari deri tek i fundit të lëshuar nga Apple. Lidhjet të dërgojnë tek file-t origjinalë, dhe mund të përdoren për procedurat restore, përditësime dhe jailbreak, duke i importuar ato  iTunes.

Çfarë versioni iOS duhet të shkarkoni? Kontrolloni modelin tuaj këtu!


iPhone 6s Plus
iPhone 6s

iPhone 5s (CDMA)

iPhone 5s (GSM)
iPhone 5c (CDMA)
iPhone 5c (GSM)
iPhone 5 (CDMA)
iPhone 5 (GSM)
iPhone 4S
iPhone 4 (CDMA)
iPhone 4 (GSM)
iPhone 4 (GSM 2012)
iPhone 3GS
iPhone 3G
iPhone 2G

iPad Pro (Cellular + WiFi)
iPad Pro (Wi-Fi)iPad Air 2 (Cellular + WiFi)
iPad Air 2 (Wi-Fi)
iPad Air (Cellular + WiFi)
iPad Air (Wi-Fi)
iPad 4 (CDMA)
iPad 4 (GSM)
iPad 4 (Wi-Fi)
iPad 3 (CDMA)
iPad 3 (GSM)
iPad 3 (Wi-Fi)
iPad 2 (CDMA)
iPad 2 (GSM)
iPad 2 (Wi-Fi)
iPad 2 (Wi-Fi 2012)
iPad 1

iPad Mini 4 (Cellular+ WiFi)
iPad Mini 4 (Wi-Fi)

iPad Mini 3 (Cellular+ WiFi)
iPad Mini 2 (Cellular + WiFi) Retina
iPad Mini 2 (Wi-Fi) Retina
iPad Mini 1 (CDMA)
iPad Mini 1 (GSM)
iPad Mini 1 (Wi-Fi)
iPod Touch 6th Generation

iPod Touch 4th Generation
iPod Touch 3rd Generation
iPod Touch 2nd Generation
iPod Touch 1st Generation