iOS 15
do të vijë zyrtarisht për të gjithë përdoruesit më 20 Shtator. Versioni më i ri i sistemit operativ iOS do të shtojë funksionet e reja për FaceTime, Messages si dhe funksionin LiveText. Me këtë versioni të ri iOS, të gjithë përdoruesit iPhone mund të përdorin përmirësimet që janë bërë në FaceTime, përfshirë shtesën për hapësirën e tingullit dhe funksionet për zvogëlimin e zhurmës me të cilën largohen tingujt e padëshirueshëm që vijnë nga prapavija.


Janë përmirësuar aplikacionet Messages që shtoi funksionet e reja “ndajmë me ju” që lehtëson përcjelljen e fotografive, muzikës dhe artikujve të ndryshëm të lajmeve që shpërndahen. Apple gjithashtu ka ndërruar njoftimet, me një vegël të re për kontrollin se si duhet të pranojmë paralajmërimet. Regjimi i ri “Focus” ju mundëson të shkyçni të gjitha paralajmërimet, përveç aplikacioneve dhe njerëzve për të cilët dëshironi të dëgjoni çdo të re, e mund të përpiloni një profil të veçantë pune.


E një prej karakteristikave më intriguese të iOS 15 është LiveText, që përdor kamerën për skanimin e informacioneve tuaja. Për shembull, në një tabelë të bardhë mund të shfaqet teksti i shkruar me të cilin vendosni nëse dëshironi ta ndani. 


Pajistet që mund të instalojnë iOS 15 janë: iPhone 12 Mini,  iPhone 12,  iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment