Apple publikoi listën e shumëpritur vjetor të aplikacioneve dhe lojërave më të mira të 2020. Njëlloj si vitet e kaluara, editorët e Apple Store përzgjodhën fitues bazuar në disa faktorë si cilësia e aplikacionit, dizajni kreativ, përdorshmëria dhe përdorimi i teknologjisë së Apple.


Më të mirët e 2020-ës ishin ato aplikacione dhe lojëra që ja lehtësuan njerëzve realitetin e ri të punuarit dhe jetuarit nga shtëpia. Për shembull aplikacioni i stërvitjes në shtëpi Wakeout! ishte aplikacioni i vitit për iPhone ndërsa Zoom aplikacioni i vitit për iPad.


Disney+ i cili ndihmoi familjet duke i argëtuar me përmbajtje gjatë izolimit të koronavirusit ishte aplikacioni i vitit për Apple TV. Ky shërbim ishte më miri edhe në Google Play. Ndërsa lista e lojërave më të mira kryesohej nga Genshin Impact i shpallur fitues edhe në listën e Google Play. Legends of Runeterra është loja e vitit në iPad; Disco Elysium loja e vitit në Mac, Dandara Trials of Fear loja e vitit në Apple TV.


Fantastical u shpall aplikacioni i vitit në Mac, ndërsa aplikacioni i qetësimit dhe gjumit Endel fitoi në kategorinë e aplikacioneve të Apple Watch. Të njëjtën bëri Google duke shpallur aplikacionin Loona si më i miri i 2020. Aplikacionet dhe lojërat më të shkarkuara të 2020 ishin:


Aplikacionet pa pagesë për iPhone

 • ZOOM Cloud Meetings
 • TikTok
 • Disney+
 • YouTube
 • Instagram
 • Facebook
 • Snapchat
 • Messenger
 • Gmail
 • Cash App


Aplikacionet me pagesë për iPhone

 • TouchRetouch
 • Procreate Pocket
 • Dark Sky Weather
 • Facetune
 • HotSchedules
 • AutoSleep Track Sleep
 • The Wonder Weeks
 • SkyView
 • Shadowrocket
 • Sky Guide


Lojërat pa pagesë për iPhone

 • Among Us!
 • Call of Duty: Mobile
 • Roblox
 • Subway Surfers
 • Ink Inc. – Tattoo Drawing
 • Magic Tiles 3: Piano Game
 • Brain Test: Tricky Puzzles
 • Brain Out
 • Coin Master
 • Cube Surfer!


Lojërat me pagesë për iPhone

 • Minecraft
 • Plague Inc.
 • Heads Up!
 • Monopoly
 • Bloons TD6
 • Geometry Dash
 • NBA 2K20
 • Grand Theft Auto: San Andreas
 • The Game of Life
 • True Skate

0 komente:

Post a Comment