Samsung Galaxy Note 20 Ultra është padyshim një telefon potent me ekran të madh, kamera të fuqishme, memorie të lartë por si krahasohet me telefonin e Apple kur bëhet fjalë për performancën? Jo aq mirë. YouTube Gary Sims vuri telefonin përballë iPhone 12 dhe rezultat janë ndryshe nga ajo që shohim në letër.


E thënë thjeshtë iPhone 12 shkatërroi Note 20 Ultra. Avantazhin më të lartë e ka tek procesori ku përfundoi testimin në 32.5 sekonda krahasuar me Note 20 Ultra në 38 sekonda. Gjithashtu fitoi bindshëm edhe në testimin grafik. iPhone 12 përfundoi testimin në 1 minutë e 3 sekonda ndërsa Note 20 plot 14 sekonda më herë.


Ndryshe nga testime që jeni mësuar të shikoni, ky testim fokusohet tek aftësia e telefonit për të punuar me aplikacione dhe jo në hapjen e tyre. Është një testim i vërtetë i fuqisë së smartfonit. Kështu ky krahasim vendos procesorin më të mirë celular të Apple A14 Bionic me procesorin më të mirë të smartfonëve Android Snapdragon 865 Plus. /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment