Google prezantoi për herë të parë dark mode në Gmail në Shtator të 2019-ës dhe që atëherë nuk ka arritur ta sjellë dot në iOS. Pas disa muajsh shtyrje, debutimi i pamjes së errët të Gmail është finalizuar në iPhone dhe iPad. Versioni 6 i Gmail sjell Dark Mode për përdoruesit e pajisjeve iOS 13.

Për të aktivizuar Dark Mode në iPhone dhe iPad ndiqni këto hapa:

  • Hapni aplikacionin Gmail
  • Shtypni ikonën e menunë në cepin e djathtë lart
  • Shfletoni në fund tek opsioni Settings
  • Shtypni Theme
  • Përzgjidhni mes opsioneve Light, Dark ose System Default. Ky i fundit e aktivizon nëse keni lënë aktivizimin automatik të Dark Mode në nivel sistemi në iOS sipas orës së ditës
  • Nëse keni iOS 11 ose 12, atëherë do të shikoni butonin e aktivizimit të Dark Modenë vend të një menuje si në iOS 13.

0 komente:

Post a Comment