Apple ka njoftuar se ka zgjeruar shtrirjen e saj nëpër botë dhe duke filluar nga sot produktet e saj do të jenë të qasshme edhe nga 20 shtete të ndryshme përfshirë këtu edhe Kosovën, shtete të cilat kjo kompani nuk i kishte në listë më herët.

Produktet të cilat janë të qasshme tashme nga Kosova dhe 19 shtetet e tjera janë: App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts, dhe iCloud, ndërsa Apple Music tani është në dispozicion në 52 shtete të reja, të cilat më herët nuk ishin në listën e Apple Music. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment