Word, Excel dhe PowerPoint tashmë mund t'i gjeni në një app të vetme Office për iPhone. Tani mund të hapni çfarëdo lloj dokumenti dhe ta modifikoni atë ose të aktivizoni një bashkëpunim në remote me përdorues të tjerë. Nuk mungojnë modelet për të të krijuar me thjeshtësi tipe të ndryshme dokumentash, fletë llogarish ose prezantime në PowerPoint.

Office ofron edhe mundësinë e arkivimit, përdorimit ose kërkimit të dokumentave të ndryshme Word, Excel dhe PowerPoint të ruajtur në hapësirën tuaj personale në iCloud apo programe të tjera të ngjashme. /iPhoneAlbania


Microsoft Office | iOS 12 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment