Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Nice To Meet, nga 0.89€, falas
Nice To Meet është një program i dobishëm nëse gjatë ditës duhet të takoni njerëz të ndryshëm dhe ju duhet të ruani identitetin. Programi ju lejon të ruani emrin, mbiemrin dhe email-in e personit, të dërgoni email-e të skeduluar si dhe të sinkronizoni ruajtjet e reja me kontaktet.


AWidget, nga 0.89€, falas
AWidget është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të krijoni në seksionin e Widget të iOS,  3 tipe të ndryshme. I pari ju lejon të shtoni ikona programesh të cilat mund ti hapni direkt nga aty, i dyti ju lejon të keni informacione mbi shpejtësinë e shkarkimit dhe ngarkimit të të dhënave në Internet dhe i treti ju lejon të hapni faqet e  internetit që vizitoni më shpesh.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment