Unicode ka prezantuar 117 emoji të reja që do të vijnë në platformat iOS dhe macOS brenda fundi të këtij viti. Emojit e reja këtë vit përfshijnë shumë personazhe si për shembull një alternativë të Babagjyshit të Krishtlindjeve, zonjën Klaus që quhet "Mx Claus", një burrë me vello dhe një grua në smoking.


Do të ketë edhe disa kafshë të reja si macja e zezë, një mamuth dhe një bizon. Një listë e plotë me emojit e reja të Unicode është publikuar nga Emojipedia. Emojit janë kthyer në një aspekt të rëndësishëm të komunikimit për sa i përket iOS dhe platformave të tjera. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment