Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Hero Jump Quest, nga 1.79€, falas
Hero Jump Quest është një lojë me aventur ku do të vraponi dhe të hidheni për ti shpëtuar pengesave që vëndet që doni të pushtoni, ju kanë vënë përpara. Duke mbledhur monedha do të keni në dispozicion personazhe të tjetër të cilët kanë fuqi të ndryshme


- Drawing Grid, nga 1.79€, falas
Drawing Grid është një program që i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas vizatimit por dhe për ju që jeni profesionit në këtë sektor. Programi ju vë në dispozicion instrumentë të ndryshëm për të shprehur kreativitetin.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment