Një grup moderatorsësh rus ka realizuar një kitarë me të vërtetë të çuditshme të përbërë nga 106 iPhone dhe një iPod touch. Kitara, e vetmja e këtij lloji, është në shitje në një dyqan veglash muzikore në Moskë.

E krijuar nga Artem Mayer pranë Copper Guitars, kitara e ndërtuar me iPhone peshon më pak se tetë kilogram. Mayer e ka ndërtuar trupin duke krijuar një shtrat me iPhone dhe më pas i ka dhënë formë duke e prerë. Pjesa anësore është e hapur në mënyrë që të shikoni materialet brenda. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment