Dëshironi të shikoni falas në iPhone ndeshjet kryesore të javës? Atëherë ju ftojmë të provoni aplikacionin Live Football Streaming Tv, i cili ofron në streaming të gjitha ndeshjet e kampionateve kryesore evropiane, direkt në iPhone dhe pas asnjë lloj abonimi.

Mund të shikoni kompeticione si: Champions League, Europa League, Premier League, FA Cup, La Liga, Copa del Rey, Bundesliga, Serie A, Coppa Italia, MLS, Ligue 1, Copa Libertadores, Copa America, Liga MX, Liga PT, Boxing fight, etj...

Live Football Streaming Tv | iOS 10.3 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment