Apple publikoi ditën e sotme listën e aplikacioneve më të shkarkuara. Mbase shumë prej tyre mund ta keni ditur me kohë sesa të shkarkuar dhe suksesshëm janë. Rasti i TikTok e provon dhe është shndërruar në një fenomen jo vetëm për përdoruesit por edhe qeveritë. Këtë vit ishte aplikacioni i katërt më i shkarkuar në iPhone, një rritje e ndjeshme krahasuar me një vit më parë ku renditej në vendin e 16.

YouTube, Instagram dhe Snapchat vazhdojnë të zënë vendet e para, dyta dhe të treta. Aplikacioni Bitmoji ra nga lista e 10 aplikacioneve më të shkarkuara. Sa i përket aplikacioneve me pagesë, Facetune zuri vendin e parë për vitin e tretë me radhë ndërsa vendi i dytë u zu nga aplikacioni i HotSchedules dhe i treti nga KiraKira+.

Listat e plota i gjeni mëposhtë:

Aplikacionet falas më popullore
 • YouTube:
 • Instagram
 • Snapchat
 • TikTok
 • Messenger
 • Gmail
 • Netflix
 • Facebook
 • Google Maps
 • Amazon

Aplikacione me pagesë më popullore
 • Facetune
 • HotSchedules
 • Dark Sky Weather
 • The Wonder Weeks
 • AutoSleep Tracker for Watch
 • TouchRetouch
 • Afterlight – Photo Editor
 • Procreate Pocket
 • Sky Guide
 • Toca Hair Salon 3

Aplikacionet falas për iPad më popullore
 • YouTube: Watch, Listen, Stream
 • Netflix
 • Amazon Prime Video
 • Google Chrome
 • Hulu: Watch TV Shows & Movies
 • Messenger
 • Gmail – Email by Google
 • Facebook
 • TikTok – Make Your Day
 • Calculator

Aplikacionet me pagesë për iPad më popullore
 • Procreate
 • Notability
 • GoodNotes 5
 • Duet Display
 • Toca Hair Salon 3
 • Toca Life: Neighborhood
 • XtraMath
 • PDF Expert 7: PDF Editor
 • LumaFusion
 • Affinity Designer

Lojërat falas më popullore
 • Mario Kart Tour
 • Color Bump 3D
 • io
 • Call of Duty: Mobile
 • BitLife – Life Simulator
 • Polysphere – art of puzzle
 • Wordscapes
 • Fortnite
 • Roller Splat!
 • AMAZE!!

Lojërat me pagesë më popullore
 • Minecraft
 • Heads Up!
 • Plague Inc.
 • Bloons TD 6
 • Geometry Dash
 • Rebel Inc.
 • The Game of Life
 • Stardew Valley
 • Bloons TD 5
 • Grand Theft Auto: San Andreas

Lojërat falas për iPad më popullore
 • Roblox
 • io
 • io 2
 • Color Bump 3D
 • Magic Tiles 3: Piano Game
 • Fortnite
 • Polysphere – art of puzzle
 • Wordscapes
 • Tiles Hop – EDM Rush
 • Helix Jump

Lojërat me pagesë për iPad më popullore
 • Minecraft
 • Geometry Dash
 • Bloons TD 6
 • Plague Inc.
 • Amazing Frog?
 • Stardew Valley
 • The Game of Life
 • Heads Up!
 • Terraria
 • Bendy and the Ink Machine

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment