Edhe pse jemi akoma gati një vit larg nga publikimi i formacionit të ardhshëm të Apple për iPhone, detajet rreth formacionit të iPhone 12 të 2020-ës tashmë janë grumbulluar – siç është fakti që formacioni i vitit të ardhshëm duket të jetë më i zgjeruari që Apple ka ofruar deri tani.

Sipas raporteve, Apple mund të lansojë gjashtë modele të veçanta të iPhone 12 në vitin tjetër, ndërsa të hënën analistë nga Wedbush Secures e ndoqën kompaninë duke rritur objektivin e tyre të çmimeve për aksionet e Apple nga 325 në 350 dollarë për aksion.

Një arsye e thjeshtë: 5G. Sipas Wedbush, është e mundur që mund të shohim “një rritje dyshifrore” për pritjet e njësive të përgjithshme, ose të paktën një rritje prej 10% nga viti i kaluar. Analistët e Wedbush mendojnë se 200 milionë njësi janë “pika fillestare” dhe se 350 milionë iPhone mund të jenë në dyqan për përditësim.

0 komente:

Post a Comment