Duke nisur nga nata e Krishtlindjeve, Apple ka nisur të ofrojë disa surpriza për klientët e App Store, me një promocion të ngjashëm me "12 Days of Gifts" të viteve të kaluara. Deri më 29 Dhjetor do të ketë një surprizë për të gjithë përdoruesit. Këto dhurata do të jenë me shumë mundësi aplikacione dhe lojëra që zakonisht janë me pagesë.

Duket e ngjashme me promocionin "12 Days of Christmas", kur Apple ofronte falas app, këngë dhe libra gjatë 12 ditëve përpara Krishtlindjeve. Ky promocion është ndërprerë në vitin 2014. Nuk e dimë nëse oferta ditore suprizë do të jetë e disponueshme në të gjithë botën, por me shumë mundësi do të jetë ashtu. /iPhoneAlbania

1 comment:

  1. Many Canadians discover bonuses the most fascinating characteristic of any prime on-line on line casino for actual money. OLG shall have one of the best to droop a Player Account at any time in its sole discretion (a “Suspended Account”). OLG might have the proper {to determine|to discover out} the qualification standards for all promotions and 메리트카지노 awarding of Bonus Funds.

    ReplyDelete