Me rastin e festave të fundviti, Apple ka dërguar email-e të gjithë përdoruesve duke i uruar dhe njoftuar se nga data 25 deri në datën 29 do të kenë mundësi të marrin falas paketa me bonuse për këto lojëra, Fortnite, PUBG, Candy Crush Saga, Minecraft, Homescapes dhe Clash of Clans.Ja cilat janë disa nga paketat që mund të shkarkoni falas

  • Fortnite: Mund të shkarkoni një paketë Outfit për periudhën e përmëndur më sipër
  • PUBG: Mund të shkarkoni një suitën Limited Edition Santa 
  • Candy Crush Saga: Mund të merrni objekte extra-special që zgjasin më shumë se ato normalet
  • Minecraft:  Mund të shkarkoni një pamje të re të personazhit dhe një ambjent grafik të ri
  • Homescapes: Mund të merrni falas një paketë me monedha
  • Clash of Clans: Mund të merrni falas 5 herë më shumë elementë të dobishëm me paketën Christmas
/iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment