Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- VBA Guide for Excel, nga 1.79€, falas
VBA Guide for Excel është një program i dobishëm i cili sjell në iOS një guidë të plotë me shëmbuj për përdorimin e programit Excel të kompanisë Microsoft. Nëse jeni përdorues të rregullt atëherë ja vlen ta shkarkoni sepse me siguri do t'ju jetë i dobishëm për të mësuar funksione të reja.


WindWord, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
WindWord është një lojë me temë kuic ku qëllimi do të jetë selektimi i shkronjave të duhura për të formuar fjalën apo fjalinë e kërkuar. Nëse po kërkoni një lojë impenjuese për kohën e lirë, atëherë ja vlen ta shkarkoni.


Further: Get Thing Done, nga 2.79€, falas.
Further është një program i dobishëm për të gjithë ju që keni gjëra për të bërë gjatë ditës. Ai ju lejon të shtoni aktivitete në mënyrë të shpjetë dhe intuitive dhe më pas në faqen kryesore do të shfaqen vetëm aktivitetet e ditës së sotme të cilat mund ti shënoni si të bëra vetëm me një klik.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment