Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Money Counter Stimulator, nga 1.79€, falas
Money Counter Stimulator është një program i cili ju jep mundësinue të stimuloni llogari bankare ku në ato keni sasi parash të cilat duhet ti menxhani për të mos përfunduar i varfër. Nëse doni të shkëputeni nga rutina e ditës, ja vlen ta provoni këtë program.


- Rainy Daze, nga 2.79€, falas
Rainy Daze është një program për ju që jeni të apasionuar pas fotografisë. Mund ti shtoni fotove efektin e rënies së shiut i cili krijon një ndjesinë e të qënit melankolik. Në dispozicion do të keni 3 stile kryesore të cilat janë showers, romantic dhe vintage. Gjithashtu në totale do të keni 40 rregullime të ndryshme të cilat do të bëjnë që fotot të duken shumë profesionale.

Spite & Malice, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Splice & Malice është një lojë me letra fati, ku qëllimi kryesor është të nxisni kundërshtarin të luaj letrat tuaja. Sot këtë lojë mund ta shkarkoni falas dhe ta luani me miqtë tuaj online.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment