AnandTech ka publikuar një foto panoramike mjaft të detajuar me përmirësimet e përformacës grafike të iPhone 11 dhe të proçesorit të ri Bionic A13 të Apple. Për sa i përket aspektit CPU, AnandTech ka zbuluar se proçesori A13 është rreth 20% më i shpejtë në krahasim me modelin A12 të vitit të kaluar.

Për sa i përket performancës së përgjithshme, AnandTech thekson se proçesori A13 regjistron gati dyfishin e performancave të proçesorëve të konkurrencës, A13 është proçesori më i mirë që mund të ofrojë AMD dhe Intel,  të paktën sipas SPECint2006.


Proçesori A13 është në gjëndje të optimizojë më së miri konsumin e baterisë. Por ajo që çudit më tepër është performanca e GPU, duke qenë se iPhone 11 Pro arrin të tejkalojë me 50/60% modelin iPhone XS në një benchmark grafik të GFXBench. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment