iOS 13.2.2 është i disponueshëm për iPhone dhe korigjon një problem me menaxhimin e memories RAM dhe probleme të tjera në performancën e përgjithshme. Mund ta instaloni këtë version direkt nga iPhone nëpërmjet funksionit OTA nga Settings > General > Update Software.

Risitë që sjell iOS 13.2.2:

  • Zgjidh një problem që mund të shkaktonte mbylljen e papritur të aplikacioneve në backgroud.
  • Zgjidh një problem që shkaktonte shkëputjen e përkohshme të iPhone nga një lidhje interneti gjatë një telefonate. 
  • Zgjidh një problem me internetin që ndonjëherë figuronte i pa disponueshëm.
  • Zgjidh një problem me mesazhet email S/MIME të dërguara nëpërmjet Exchange.
  • Zgjidh një problem me shërbimin Single Sign-On në Safari.
  • Zgjidh një problem me rikarikimin nëpërmjet aksesorëve YubiKey.

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment