Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- AWidget, nga 0.89€, falas
AWidget është një program i dobishëm i cili ju jep mundësinë të krijoni në seksionin e Widget të iOS,  3 tipe të ndryshme. I pari ju lejon të shtoni ikona programesh të cilat mund ti hapni direkt nga aty, i dyti ju lejon të keni informacione mbi shpejtësinë e shkarkimit dhe ngarkimit të të dhënave në Internet dhe i treti ju lejon të hapni faqet e  internetit që vizitoni më shpesh.


Modern Magic 8 Ball, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Modern Magic 8 Ball është një program i veçantë i cili do të parashikojë të ardhmen për çdo pyetje për të cilën keni nevojë të dini përgjigjen. Pasi të bëni pyetjen mund të "shkundni" iphone dhe më pas do të merrni një përgjigje të prerë e cila shfaqet në ekran.


Train Conductor, nga 2.79€, falas.
Train Conductor është një lojë në të cilën ju do të luani në rolin e një trenisti dhe gjithashtu një lojë e cila ka arritur mbi 5 milion përdorues nga e gjithë bota.. Detyra juaj do të jetë, dërgimin në destinacion i udhëtarëve duke ndërtuar në të njëjtën kohë dhe rrugën ku treni duhet të kalojë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment