Sot rikthehemi të flasim për piraterinë, që na pëlqen aq shumë ne shqiptarëve. Miqtë e HD Vision na kanë sugjeruar një aplikacion të ri për iPhone që na mundëson të shohim në streaming kanalet shqiptare, por ajo që i intereson më shumë lexuesit të bloguto tonë, janë kanalet sportive të Super Sport dhe Tring.Super IPTV është një aplikacion për iPhone që na ofron mundësinë të shohim falas kanalet kryesore shqiptare, kosovare dhe maqedonase, si dhe kanalet sportive të Super Sport dhe Tring. Pasi ta keni instaluar atë nga App Store, për të parë kanalet, duhet të hapni aplikacioni dhe të shkoni tek Import Single Stream dhe të shtoni këtë link: https://superiptv.co/shqip.m3u. Pasi ta keni bërë këtë, do të shfaqen të gjitha kanalet si në imazhin e mësipërm. /iPhoneAlbania

Super IPTV | iOS 9 | App Store - Falas

0 komente:

Post a Comment