Në një raport të ri të publikuar nga analisti i njohur i Apple Ming-Chi Kuo, ai parashikon se çmimet e iPhone SE 2 do të fillojnë nga 399 dollarë. Së bashku me informacionin rreth çmimit, Kuo gjithashtu ka përdorur raportin për të folur rreth pritshmërive të telefonit.

Ai thotë se iPhone SE 2 vjen me procesorin e iPhone 11 Apple A13 dhe 3GB RAM dhe do të debutojë në tre mujorin e parë të vitit të ardhshëm. Kuo gjithashtu thotë se telefoni është i disponueshëm në dy variante, 64GB dhe 128GB memorie. Por iPhone SE 2 nuk vjen me teknologjinë e Prekjes 3D pasi ky funksion u zhduk edhe nga modelet e rangut të lartë të iPhone.

Me çmim prej 399 dollarësh, telefoni ka të njëjtën kosto sa edhe modeli origjinal iPhone SE i 2016-ës edhe pse një vit më parë u zbrit në 349 dollarë. Aktualisht telefoni më i lirë që Apple shet është 449 dollarë dhe është iPhone 8.

0 komente:

Post a Comment