Ja një lajm që do të bëjë të lumtur lojtarët më të apasionuar. Loja e famshme Call of Duty në versionin mobile është tani e disponueshme në App Store. Call of Duty është një nga lojërat më të famshme dhe më të suksesshme të historisë, por që në mobile nuk ka patur shumë sukses. Activision ka menduar për diçka të madhe duke sjellur një titull që premton me të vërtetë shumë.


Loja është një Battle Royal free-to-play. Një video trailer pasqyron atë çfarë ofron versioni mobile i Call of Duty, një gameplay me 60fps dhe tek opsionet e lojës do të jenë sigurisht Team Deathmatch, Free-for-all dhe Search & Destroy. Do të kemi mundësinë të interpretojmë edhe personazhe ikonë si Captain Price dhe Ghost të Call of Duty: Modern Warfare. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment