Apple ka lëshuar iOS 13.1.3 për të sistemuar disa probleme të vogla që kanë patur versionet e mëparshme të iOS 13. Mund ta instaloni këtë version direkt nga iPhone nëpërmjet funksionit OTA nga menunja Settings, ose me anë të programit iTunes duke e lidhur pajisjen me kompjuterin.

Risitë e iOS 13.1.3:

  • Zgjidh një problem me aplikacionin Mail që nuk hapte ftesat për mbledhje.
  • Zgjidh problemin që shkaktonte iOS 13 tek disa iPhone me zilet dhe vibracionin gjatë telefonatave.
  • Zgjidh një problem me aplikacioni Health që nuk shfaqte të dhënat pas ndryshimit të orës.
  • Zgjidh një problme me shkarkimine e regjistrimeve vokale pasi bënit restore të një backup nga iCloud. 
  • Zgjidh një problme me shkarkimine e aplikacioneve pasi bënit restore të një backup nga iCloud. 
  • Zgjidh një problem me lidhjen dhe njoftimet e Apple Watch.
  • Zgjidh problemin e Bluetooth që shkëputej tek disa automjete. 
  • Përmirëson lidhjen me mjetet akustike dhe kufjet bluetooth. 
  • Është zgjidhur një problem në lidhje me performancën e disa aplikaciobe që shfrytëzojnë Game Center. 

Ju këshillojmë të instaloni iOS 13.1.3 pasi versioni i mëparshëm mund të shkaktojë probleme. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment