Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

The Fourth Dimension, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Ashtu siç sugjeron titulli, programi në fjalë i dedikohet personave që janë të apasionuar pas dimensioneve gjeografike. Në qoftë se keni kërkuar të kuptoni se cili është dimensioni i katërt atëherë The Fourth Dimension është ai që bën për ju.


WordMap, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
WordMap është një program i dobishëm për të perfeksionuar gjuhën angleze. Nëpërmjet diagramëve intuitivë ai do të shfaqë fjalët që lidhen me fjalën e kërkuar dhe kjo ju lejon të kuptoni më mirë përdorimin e tyre.

Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment