iPhone 11 është quajtur pajisja më e re mobile e Apple, që vjen si pasardhës i iPhone XR. Përveç iPhone 11, Apple ka prezantuar edhe dy versione më të avancuara, të cilat i ka quajtur iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max. iPhone 11 do të dalë në shitje më 20 shtator, ndërsa porositë mund të bëhen nga 13 shtatori.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës, iPhone 11 (versioni me 64GB) do të kushtojë 699 dollarë, apo 633 euro. Por, sa do të kushtojë modeli i ri i iPhone në vendet kryesore të Evropës?

Gjermani, iPhone 11 do të kushtojë 799 euro, ashtu sikurse edhe në Austri. Në Zvicër, iPhone 11 do të mund të blihet për 809 franga zvicerane, apo 738 euro. Në Angli, iPhone 11 do të kushtojë 729 funte, apo 815 euro. Në Itali, iPhone 11 do të mund të blihet për 839 euro. Në Spanjë, çmimi i iPhone 11 do të jetë 809 euro, ashtu sikurse edhe në Belgjikë.

Tani për tani nuk dihet se sa do të kushtojë iPhone 11 në Shqipëri dhe Kosovë, e as se kur do të dalë në shitje. /iPhoneAlbania

1 comment:

  1. The reside dealer roulette games that you could play on-line, the opposite hand|however|then again}, are hosted by actual human sellers you will find a way to|which you'll} observe by way of video stream and work together with by way of chat. There are so many free roulette varieties yow will discover in on-line casinos at present, not to mention a breadth of bets {you can|you'll find a way to|you possibly can} place. So don’t miss the opportunity to play at the best on-line roulette casinos in 2022, 카지노 all for fun. It is one other extremely well-liked on-line roulette with actual cash recreation. This time around, the thing that separates American Roulette from its European counterpart is the addition of the double zero.

    ReplyDelete