Apple ka zyrtarizuar datat e lançimit të versionit final të iOS 13, iOS 13.1 dhe iPadOS. iOS 13 do të jetë i disponueshëm të premten 19 shtator, me shumë mundësi nga ora 19. Ndërsa, iOS 13.1, do të lëshohet më 30 shtator.

Gjithmonë më 19 shtator, Apple do të lëshojë edhe iPadOS për iPad, ndërsa macOS Catalina do të lançohet vetëm në tetor, por për momentin nuk kemi një datë të sigurtë. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , , ,

0 komente:

Post a Comment