Facebook është duke punuar për një revolucion të vogël për aplikacionin WhatsApp, që së shpejti do të ofrojë mundësinë e përdorimit të një llogaria në më shumë se një telefon dhe instalimin e aplikacionit edhe në iPad, macOS dhe PC. Një karakteristikë që do ta afrojë akoma më shumë WhatsApp me aplikacionin Telegram.

Kjo do të thotë se do të keni mundësi të përdorni llogarinë tuaj WhatsApp në një iPad, pa patur nevojë që të keni një iPhone pranë. Mund të përdorni të njëjtën llogari WhatsApp në pajisje të ndryshme iPhone, Android, PC dhe Mac. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment