Loja Mario Kart Tour do të debutojë në iOS dhe Android më datë 25 Shtator. Nintendo konfirmoi datën e debutimit përmes rrjetit social Twitter dhe ndau me përdoruesit një lidhje regjistrimi paraprak për përdoruesit e të dy platformave.


Sapo loja të zyrtarizohet, përdoruesit e platformave në fjalë do të lajmërohen. Loja vjen nga një titull shumë i suksesshëm për konsol e cila u prezantua vitin e kaluar dhe që në platformat mobile duhej të vinte në fund të Marsit. Nintendo shtyu datën e debutimit për të përmirësuar cilësinë e aplikacionit. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment