Së shpejti do të vijë kapitulli i tretë i lojës Monument Valley, këtë e ka konfirmuar vetë studioja Ustwo Games që k realizuar dy kapitujt e parë. Detajet e para në lënë të kuptojmë se jemi akoma në fazat fillestare: burimi faktikisht është një lajmërim pune për drejtuesin kreativ të projektit. Me sa duket, Ustwo po mundohet të zgjerohet: lajmërimi flet për "disa tituj me profil të lartë".

Monument Valley përfaqëson një nga lojërat më të suksesshme të botës mobile, përpara dominimit të lojërave të sotme free-to-play. Është një lojë puzzle që frymëzohet nga "gjeometritë e pamundura" të Escher, dhe mbështetet tek një histori e thjeshtë dhe shumë e thellë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment