Modelet e ardhshme të iPhone 11 dhe iPhone 11 Max do të sjellin mbështetje për Apple Pencil për herë të parë në historinë e iPhone, nëse mund të besohet besohet një shënim i analistit të Citi Research. Kemi dëgjuar të njëjtat thashetheme vitin e kaluar, për iPhone Xs dhe Xs Max, por nuk ndodhi.

Apple ka dy gjenerata të lapsave dixhital, Apple Pencil dhe asnjëri prej tyre nuk punon me asgjë tjetër përveç modeleve iPad. Sidoqoftë, në një intervistë në vitin 2016, CEO i Apple Tim Cook përfshiu iPhone kur fliste për Apple Pencil: “nëse keni parë ndonjëherë atë që mund të krijohet me atë laps në një iPad ose një iPhone, është vërtet e pabesueshme”.

0 komente:

Post a Comment