Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Cursor: The virus hunter, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Cursor është një lojë me aksion dhe e veçantë ku qëllimi është të pastroni PC-n tuaj të vjetër i cili është infektuar nga viruset. Duhet të kontrolloni kursorin ose treguesin e Windows në mënyrë që të pastrojë të gjitha programet virus por kini kujdes sepse me kalimin e niveleve çdo gjë vështirësohet.


Perfect Size, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Perfect Size është një lojë me temë kuic në të cilën duhet të përcaktoni dimensionet e sakta të imazhit që do të shfaqet për 30 sekonda në fillim të nivelit. Është një lojë që kërkon impenjim dhe kujdes në përcaktimin e dimensioneve të figurave.


Funnel, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Funnel është një program i cili sjell në iOS mundësinë për të lexuar lajme nga shumë portale të ndryshme, në një program të vetëm. Me pak hapa, mund ta konfiguroni dhe të keni në çdo moment, lajme nga shumë portale të ndryshme. Sot mund ta shkarkoni falas.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment