Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Bird Identifier, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Bird Identifier është një program për ju që jeni të apasionuar pas zogjve. Nëpërmjet alogritmeve specifike, programi mund të njohë familjen e një zogu që fokusohet në foto duke ju dhënë dhe detaje të tjera interesante.


- Unlox, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Unlox është një program i dobishëm nëse keni një Mac. Pasi ta instaloni mund të konfiguroni lidhjen me një ose më shumë Mac dhe më pas mund ti aksesoni ato direkt nga iDevice dhe të kontrolloni disa funksione që vihen në dispozicion nga programi.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment