Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Binoculars: Super Zoom, nga 0.89€, falas.
Binoculars është një program i cili ju jep mundësinë të aplikoni zoom dixhital më tepër se sa ofron vetë fotokamera në iOS, dhe mbi të gjitha pa humbur cilësinë. Sot mund ta shkarkoni falas për një kohë të limituar.


Train Conductor, nga 2.79€, falas.
Train Conductor është një lojë në të cilën ju do të luani në rolin e një trenisti dhe gjithashtu një lojë e cila ka arritur mbi 5 milion përdorues nga e gjithë bota.. Detyra juaj do të jetë, dërgimin në destinacion i udhëtarëve duke ndërtuar në të njëjtën kohë dhe rrugën ku treni duhet të kalojë.


Remote Drive & File Browse, nga 4.79€, falas.
Remote Drive është një program i cili ju jep mundësinë të ndani file-t me një Mac brënda shtëpisë. Si kusht duhet të instaloni në Mac, programin me të njëjtin emër dhe më pas do të mund të transferoni file nga të dy krahët.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment