Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Phone Drive: File Storage Sync, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Phone Drive është një program i dobishëm nëse përdorni teknologjinë Cloud për të ruajtur dokumenta dhe imazhe. Ai ju ofron mundësinë të sinkronizoni të dhënat tuaja me disa shërbime të njohura si Google Drive apo Dropbox.


- DOX: A puzzle game, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
DOX  është një lojë me temë kuic ku për të luajtur, fillimisht duhet të mësoni rregullat dhe veprimet e çdo butoni. Më pas duhet të jeni të shpejtë që në secilin nivel të pastroni sa më shumë ekranin duke ndjekur rregullat e çdo buttoni, përndryshe niveli përfundon.
Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment