Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Proverbs & Sayings, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Proverbs & Sayings është një lojë me temë kuic ku për të kaluar nivelin, duhet të plotësoni fjalët që mungojnë në fjalitë që përfaqësojnë proverba. Loja ju ndihmon gjithashtu të mësoni më mirë gjuhën angleze pasi proverbat do të jenë pikërisht në atë gjuhë.


Snap Markup, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Snap Markup është një program i cili ju jep mundësinë të shënoni mbi foto. Programi ofron shumë funksione të cilat mund ti kombinoni për të shënuar apo nënvizuar elementë të ndryshëm në një foto. Ja vlen ta merrni këtë program.

OrasisHD, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
OrasisHD është një program i cili ju lejon të modifikimin e fotove të cilat janë bërë në ambjente me ku ka pak fluks drite. Ai ju vë në dispozicion mundësinë për të modifikuar disa parametra të cilat vijnë si pasojë e krijmit të një algoritmi unik i cili do të ndryshojë totalisht fotot dhe në mënyrë mjaft profesionale.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment