Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Word Of Liberty Adventure 1, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
World Of Liberty është një libër interaktiv i cili në serinë 3 sjell aventurat e një vajze Amerikane e cila duhet të eksplorojë Delaware dhe Suedinë. Në mënyrë interaktive fëmijët do të mësojnë çdo detaj ku do të jetë personazhi kryesor që do ti udhëheqë në udhëtime fantastike.- Word Of Liberty Adventure 3, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
World Of Liberty është një libër interaktiv i cili në serinë 3 sjell aventurat e një vajze Amerikane e cila duhet të eksplorojë qytetin e Kansas dhe të gjithë historinë e tij. Në mënyrë interaktive fëmijët do të mësojnë çdo detaj ku do të jetë personazhi kryesor që do ti udhëheqë në udhëtime fantastike.


Montezuma Puzzle 4 Premium, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Montezuma Puzzle është një lojë mjaft e bukur me temë Puzzle ku ju duhet vetëm të vendosni blloqet në pozicionin e duhur. Provojeni dhe do të shikoni që nuk do të jetë aq e lehtë!


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment