Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Remote Drive & File Browse, nga 4.79€, falas. /iPhone, iPad
Remote Drive është një program i cili ju jep mundësinë të ndani file-t me një Mac brënda shtëpisë. Si kusht duhet të instaloni në Mac, programin me të njëjtin emër dhe më pas do të mund të transferoni file nga të dy krahët.


WordMap, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
WordMap është një program i dobishëm për të perfeksionuar gjuhën angleze. Nëpërmjet diagramëve intuitivë ai do të shfaqë fjalët që lidhen me fjalën e kërkuar dhe kjo ju lejon të kuptoni më mirë përdorimin e tyre.

Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment