Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Solitaere, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Solitaere sjell në iOS një version të një nga lojërave më të famshme të kompanisë Microsoft, Solitaire. Logjika e lojës është e njëjtë me atë që keni luajtur në pc, por tashmë mund ta luani edhe në SmartPhone.
- 7th Grade Math Testing, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
7th Grade Math Testing është një program i dobishëm nëse fëmijët tuaj janë në hapat e para të lëndës së matematikës. Ata duhet ti përgjigjen me saktësi çdo pyetje për të fituar maksimunin e pikëve ku në të njëjtën kohë do të mësojnë dhe gjëra të reja.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment