Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Movie Toons: 3D Cartoon Maker, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Movie Toons është një program i cili i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas kinemasë. Ai do të vërë në provë aftësinë krijuese për të krijuar skena në 3D. Në dispozicion do të keni shumë objekte të cilat duhet ti kombinoni për të krijuar skenarin dhe animimet e duhura.


- Toppl nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Toppl është lojë me temë kuic ku qëllimi është të mbushni figurën gjeometrike të përfaqësuar nga linjat e zeza me objektin që ndodhet mes pikave të bardha, duke e rrotulluar. Mund të duket e lehtë po do të kërkojë të gjithë përqëndrimin tuaj për të arritur tek qëllimi.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment