Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Anchor Pointer, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Anchor Pointer është një program i cili ju jep mundësinë të ruani vëndndodhjen tuaj, duke shfrytëzuar koordinatat GPS dhe më pas  mund të arrini në pikën e ruajtur duke shfrytëzuar hartë. Programi funksionon edhe kur nuk keni linjë interneti dhe sot mund ta shkarkoni falas.


- Unicorn Cafe, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Unicor Cafe është një lojë për fëmijë ku ato do të mësojn të gjitha detajet e një bar-i i cili shërben kafe për klientët e tij. Ata do të mësojn të gjitha detajet e shërbimit dhe duhet të veprojnë në mënyrë që të gjithë të jenë të kënaqur.


- 6th Grade Vocabolary Challenge, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
6th Grade Vocabolary Challenge është një program i cili ju jep mundësinë të mësoni në mënyrë interaktive fjalë dhe fjali në gjuhën angleze. Leksionet do të bëhen duke zgjidhur edhe kuice të ndryshme të cilat do të ndihmojnë që ti fiksoni sa më mirë fjalët ose fjalitë.


Ju kujtojmë se për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e regjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë në Youtube.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi kjo nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment