Siç e dini, Team Electra ka realizuar programin Chimera i cili është në gjëndje të kryejë Jailbreak për iOS 12 dhe iOS 12.1.2 në të gjitha pajisjet iPhone me proçesor A12 dhe në guidë të shpjegojmë të gjitha hapat që duhet të ndiqni nëse jeni të interesuar të kryeni Jailbreak.

Çfarë u nevojitet
  • Versioni i fundit i programit Chimera (shkarko)
  • Cydia Impactor për Mac ose PC
  • Bëni një backup në iCloud ose iTunes

Shënim
  • Bëhet fjalë për një Jailbreak Semi-Tethered, kështu që është e nevojshme që të hapni programin Chimera dhe të shtypni butonin Jailbreak sa herë që të fikni dhe rindizni pajisjen.
  • Nëse nuk keni një llogari developer duhet të autorizoni aplikacionin chimera çdo javë.
  • Sileo përdor Substitute në vend të Cydia Substrate.


Guida Jailbreak

Hapi 1
Klikoni dy herë mbi file-in .dmg të Cydia Impactor dhe spostoni Impactor në dosje e aplikacioneve.


Hapi 2 
Lidheni iPhone-in me kompjuteri nëpërmjet kavos lightning. Hapni Cydia Impactor dhe spostoni file-in .ipa të programit Chimera në Impactor. Vendosni adresën tuaj Apple ID dhe fjalëkalimin.


Hapi 3
Pasi të keni kryer të gjitha këto veprim do të shfaqet në iPhone-in tuaj ikona e programit Chimera. Shkoni tek Settings > General tek profili juaj dhe autorizoni aplikacionin.

Hapi 4 
Aktivizoni Airplane mode dhe fikni dhe rindizni pajisjen.


Hapi 5
Hapni aplikacionin Chimera që sapo keni instaluar dhe shtypni butonin Jailbreak dhe prisni deri sa të bëjë reboot.


Hapi 6
Rihapni aplikacionin Chimera dhe shtypni përsëri butoni Jailbreak. Do të shfaqet programi Sileo, alternativa e Cydias dhe Jailbreak do të jetë kryer me sukses. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment