Duke integruar një funksion që deri dje ishte i disponueshëm vetëm për hartat Waze, Google ka aktivizuar më në fund mundësinë për të parë në Google Maps limitet e shpejtësisë dhe autovelox në 40 shtete nga e gjithë bota duke shfrytëzuar informacionet e përshira në Waze.


Siç raporton TechCrunch, lista e vende që do të ofrojnë këtë funksion janë: Italia, Australia, Brazili, SHBA, Kanadaja, Britania e Madhe, India, Meksika, Rusia, Japonia, Andorra, Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Republika Çeke, Estonia, Finlanda, Greqia, Hungaria, Islanda, Israeli, Joradia, Kuvajti, Letonia, Letonia, Malta, Maroku, Namibia, Hollanda, Norvegjia, Oman, Polonia, Portugalia, Katar, Rumania, Arabia Saudite, Serbia, Sllovakia, Afrika e Jugut, Spanja, Suedia, Tunizia dhe Zimbabve. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment