iPhone 11  pritet të vijë me lidhje të dyfishtë Bluetooth për të dëgjuar audio në më shumë se një pajisje në të njëjtën kohë, njofton Mac Otakara, duke cituar burimet e zinxhirit të furnizimit. Nuk është e qartë nëse të gjitha pajisjet në linjën e re të iPhone të Apple do të kenë një lidhje të dyfishtë me Bluetooth.

Me këtë funksion të ri, përdoruesit do të jenë në gjendje të dërgojnë audio në dy palë AirPods në të njëjtën kohë, ose të luajnë një këngë në disa Bluetooth të kompanive të ndryshme.  Një rast tjetër i përdorimit mund t'i lejojë pronarët e iPhone të dërgojnë udhëzime GPS për një palë kufje dhe sistemin e navigimit të makinës së tyre.

Apple thuhet se po shqyrton të shtojë "ngarkimin e dyfishtë pa tela" për iPhone-in e ardhshëm të saj, i cili do t'ju lejojë të ngarkoni pajisje të tjera duke përdorur telefonin e mençur. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment