Me iOS 12, Apple vendosi të mbështeste të gjitha pajisjet që ishin kompatibël me iOS 11, por versioni i ardhshëm iOS nuk do të jetë kompatibël me iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus dhe iPhone SE.

Nëse këto zëra do të konfirmohen, iOS 13, me shumë mundësi, do të mbështesë vetëm iPhone 6s dhe modelet pasardhës. Me sistemin e ri operativ Apple do të ridizenjojë pamjen grafike dhe me shumë mundësi kompania ka vendosur të përqëndrohet vetëm tek ekranet më të mëdhenj.

Për sa i përket iPad, iOS 13 mund të instalohet në iPad Mini 2 dhe modeli i parë iPad Air i vitit 2013.   Ju kojtojmë se për momentin këto janë thjeshtë thashetheme dhe më 3 Qershor do të zbulojmë gjithçka gjatë WWDC 2019. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment