Facebook për iOS ka nisur të rinovohet duke u nisur nga ikona e aplikacionit për iOS e deri tek ndryshimet e para në pamjen grafike. Ndryshimi i ikonës ka të bëjë me ndryshimin e sfondit ngjyrë blu, që tani ka një ngjyrë më të hapur në krahasim me të kaluarën.


Kanë ndryshuar edhe përmasat e shkronjës "f". Për sa i përket pamjes grafike të aplikacionit, ajo është ndryshuar në mënyrë radikale për t'i dhënë një pamje më të thjeshtë dhe minimal me një ngjyrë më të hapur. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment