Bombastic Brothers - Top Squad, është një lojë e re për iPhone dhe iPad e disponueshme falas në App Store që ka si protagonistë disa ushtarë të guximshëm që luftojnë kundër disa insekteve jashtëtokësore. Loja peshon vetëm 385 MB, kërkon iOS 11 dhe mund të luhet nga mosha 12 vjeç.

Jashtëtokësorët po zbresin në Tokë dhe nuk bëhet fjalë për një vizitë të thjeshtë por për një pushtim të vërtetë. Disa insekte jashtëtokësore kanë nisur të pushtojnë planetin tonë dhe e vetmja mënyrë për t'i rezistuar është armatosja. Situata është kritike dhe në këtë moment vetëm Bombastic Brothers  mund ta zgjidhin këtë problem. /iPhoneAlbaniapossono risolvere la situazione. Per chi non li conoscesse, si tratta di una squadra semi-legale di soldati e agenti. Unisciti alla Rivoluzione Arcade, app dove il tradizionali gioco a piattaforma incontrano il futuro. Scegli il tuo personaggio preferito, imbraccia le armi e via, annienta il nemico e combatti contro boss epici.

0 komente:

Post a Comment